Referral program

HAIR ELIXIR ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

 

Τι είναι το Elixir;

Το Hair Elixir είναι ένας ΟΡΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ) που δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα άσπρα ή γκρίζα μαλλιά.
Το Hair Elixir δεν περιέχει χρωστικές ή βαφές. Σε συνδυασμό με την Κερατίνη και τη Μελανίνη του τριχωτού της κεφαλής, διεγείρει τις φυσικές αντιδράσεις για την αποκατάσταση του φυσικού χρώματος των μαλλιών.

Το Hair Elixir λειτουργεί ανεξάρτητα από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας. Εάν τα φυσικά τα μαλλιά σας είναι ξανθά, τότε θα γίνουν ξανθά. Αν είναι μελαχρινά, τότε θα γίνουν μελαχρινά. Εάν είναι κόκκινα, τότε θα γίνει κόκκινα… κ.λπ.
Κατά συνέπεια, το Hair Elixir είναι αποτελεσματικό για όλους τους τύπους και τα χρώματα μαλλιών.

Οφέλη και δράση του Hair Elixir

Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν το Hair Elixir για να ανακτήσουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους, άλλοι όμως το χρησιμοποιούν για άλλα οφέλη. Αυτά τα είναι:
Επαναφέρει το φυσικό χρώμα των μαλλιών
Βοηθά ώστε τα μαλλιά να μεγαλώνουν με το φυσικό τους χρώμα

Σταματά την τριχόπτωση
Βοηθά την αναγέννηση των μαλλιών και ώστε να μεγαλώνουν γρηγορότερα και συχνότερα
Πυκνώνει τα μαλλιά, δίνοντας μεγαλύτερο όγκο

Καταπολεμά την πιτυρίδα και τη δερματίτιδα
Ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής
Αποκαθιστά τη λάμψη των μαλλιών και επομένως βοηθά στην ενίσχυση του χρώματος.

Ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το Hair Elixir;

Άτομα άνω των 18 ετών
Κατάλληλο για άντρες και γυναίκες
Κατάλληλο για εγκυμονούσες και θηλάζουσες
Το Hair Elixir δεν επηρεάζει τυχόν θεραπείες με ενέσεις ή δια στόματος, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη βρίσκεστε σε θεραπεία.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Hair Elixir;

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Hair Elixir για να φέρετε μια αλλαγή στη ζωή σας. Τα αποτελέσματα αυτής της θεραπείας είναι πολύ ορατά και θα αλλάξουν την εμφάνισή σας προς το καλύτερο.

Ποιος δεν θέλει να δείχνει καλύτερα; Όσο καλύτερα δείχνετε, τόσο πιο σίγουροι αισθάνεστε, κάτι που προσελκύει την επιτυχία σαν μαγνήτης.
Απλά τραβήξτε μία φωτογραφία πριν χρησιμοποιήσετε το Hair Elixir και μία μετά από ένα μήνα χρήσης και θα παρατηρήσετε βελτίωση στην προσωπικότητά σας.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Hair Elixir και όχι άλλα προϊόντα
Έχουμε μερικές απαντήσεις και μερικές εξηγήσεις για εσάς.
Πρώτα απ ‘όλα, το Hair Elixir είναι το μόνο προϊόν που φέρνει τόσες πολλές βελτιώσεις στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Αλλιώς θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε 5-6 διαφορετικά προϊόντα, πράγμα χρονοβόρο και δαπανηρό.

Επιπλέον, η χρήση περισσοτέρων προϊόντων ταυτοχρόνως θα μπορούσε να εξουδετερώσει τη δράση ορισμένων προϊόντων ή ακόμη και να προκαλέσει δυσάρεστες παρενέργειες.

Αν όμως δεν σας ενδιαφέρουν τα άλλα οφέλη; Αν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να απαλλαγείτε από τα άσπρα μαλλιά;
Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις, η μία πιο δυσάρεστη από την άλλη:

1) Η πρώτη εναλλακτική είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα παρόμοια με το Hair Elixir, φθηνότερα, που δεν είναι το ίδιο αποταλεσματικά ή που περιέχουν μόλυβδο, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία σας.
Δεν υπάρχει άλλο προϊόν όπως το Hair Elixir, καθώς απαγορεύεται η κατασκευή του προϊόντος από άλλους, οι οποίοι δεν δικαιούνται άδεια παραγωγής.

2) Η δεύτερη εναλλακτική λύση είναι ακόμη πιο δυσάρεστη, δηλαδή η βαφή μαλλιών.

Τα βαμμένα μαλλιά στους άντρες φαίνονται πολύ άσχημα και τις περισσότερες φορές θα σας κάνουν να νιώσετε άβολα, τουλάχιστον για τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά τη βαφή.
Είναι φυσιολογικό για τις κυρίες να βαφούν τα μαλλιά τους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, λόγω όμως του οξειδωτικού, τα μαλλιά σε κάθε βαφή στεγνώνουν, σπάνε και είναι πολύ δυσάρεστα στην αίσθηση και στην αφή.
Κυρίες και κύριοι, ακόμα κι αν βάψετε τα μαλλιά σας, μετά από δύο εβδομάδες το πολύ, τα μαλλιά σας αρχίζουν να μεγαλώνουν και θα φαίνονται και πάλι οι άσπρες τρίχες, τότε ή θα ξαναβάψετε τα μαλλιά σας, ή θα αφήσετε να φαίνονται οι άσπρες τρίχες . Και οι δύο επιλογές είναι αρκετά δυσάρεστες.

Μέσα σε ένα έτος, θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για τη βαφή από ό, τι για το Hair Elixir, θα καταστρέψετε πολλά ρούχα που λεκιάζουν με τη βαφή, θα χάσετε πολύ χρόνο με τη βαφή και θα περάσετε από πολλές στιγμές άγχους και απογοήτευσης.
Το Hair Elixir δεν έχει τίποτα το δυσάρεστο, έχει μόνο οφέλη και η εφαρμογή του διαρκεί το πολύ 5 λεπτά.

 

Πώς να χρησιμοποιείται το Hair Elixir;

 • Το Hair Elixir χρησιμοποιείται σε δύο στάδια.
 • Το πρώτο στάδιο είναι η περίοδος θεραπείας.
 • Το δεύτερο στάδιο είναι η περίοδος συντήρησης.

Πως εφαρμόζεται;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ορός μαλλιών, το Hair Elixir είναι εύχρηστο και εφαρμόζεται εύκολα.
ΔΕΝ πρέπει να κάνετε μπάνιο μετά τη χρήση του Hair Elixir για τουλάχιστον 4 ώρες.
Μπορείτε να κάνετε λουστείτε πριν τη χρήση του Hair Elixir.

Ανακινήστε καλά το φιαλίδιο για 30-60 δευτερόλεπτα πριν από τη χρήση για να βεβαιωθείτε ότι οι ουσίες ομογενοποιήθηκαν.
Πιέστε το καπάκι και ρίξτε αμέσως το προϊόν στη ρίζα των μαλλιών, αρκετό ώστε να μπορείτε να το απλώσετε σε όλο το τριχωτό της κεφαλής.

Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για 1-3 λεπτά για να απλώσετε το προϊόν σε ολόκληρη την επιφάνεια του τριχωτού της κεφαλής και αφήστε το προϊόν να εισχωρήσει.
Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα στη ρίζα. Εάν ρίξετε πολύ λίγο προϊόν η δράση ελαττώνεται.
Αφού εφαρμόσετε το προϊόν φροντίστε να πλύνετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι (ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειρουργικά γάντια).
Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν ή στεγνώσετε με τα με σεσουάρ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, τουλάχιστον 10 λεπτά μετά την εφαρμογή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αφού διαβάσετε τις οδηγίες, συμβουλευτείτε τις ενότητες “ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ” και “ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ”.

Πότε εφαρμόζεται;

1) Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, πρέπει να χρησιμοποιείτε το Hair Elixir όσο το δυνατόν συχνότερα, έως ότου το σώμα σας ρυθμίσει την ανεπάρκεια των ενζύμων, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών.
Συνιστούμε να εφαρμόζετε το Hair Elixir 1-2 φορές την ημέρα, ακόμη και 3 φορές την ημέρα αν μπορείτε, για να έχετε άμεσο αποτέλεσμα.

Όσο πιο συχνά και σωστά χρησιμοποιείτε το προϊόν, τόσο πιο γρήγορα ολοκληρώνετε την περίοδο θεραπείας.
Συνήθως διαρκεί μεταξύ 4 και 6 εβδομάδες. Αυτή η περίοδος εκτιμάται και διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Υπάρχουν άτομα στα οποία η περίοδος θεραπείας διαρκεί 2 εβδομάδες,και άλλα στα οποία διαρκεί 8-10 εβδομάδες, επειδή τα μαλλιά τους είναι αποδυναμωμένα και απαιτούν μεγαλύτερη θεραπεία.
Η θεραπεία ολοκληρώνεται όταν τα μαλλιά ανακτήσουν εντελώς το χρώμα τους, και τότε μπορείτε να ξεκινήσετε την περίοδο συντήρησης.

2) Κατά την περίοδο της συντήρησης, είναι συνήθως αρκετό να χρησιμοποιείτε το Hair Elixir 2-3 φορές την εβδομάδα για 4-5 μήνες.
Εάν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα μαλλιά διατηρήσουν το φυσικό τους χρώμα, μπορείτε σταδιακά να μειώσετε τη συχνότητα εφαρμογής από 2-3 φορές την εβδομάδα, σε 1-2 φορές την εβδομάδα ή ακόμη και μία φορά κάθε 10 ημέρες. Εξαρτάται από άτομο σε άτομο.

Εάν αρχίσουν να μεγαλώνουν ξανά άσπρες τρίχες, πρέπει να αυξηθεί η συχνότητα εφαρμογής για να σταθεροποιηθεί η απαιτούμενη ποσότητα ενζύμων.
Συνιστάται να αλλάζετε τη συχνότητα εφαρμογής του προϊόντος με την πάροδο του χρόνου, έως ότου φτάσετε σε μία εφαρμογή την εβδομάδα ή ακόμη και κάθε δύο εβδομάδες.

Σε 2 χρόνια οι περισσότεροι πελάτες καταλήγουν να εφαρμόζουν το προϊόν μία φορά κάθε 2-3 εβδομάδες.
Υπάρχουν άτομα που μετά από μια περίοδο σωστής χρήσης, δεν χρειάζονται πλέον το hair Elixir, επειδή το σώμα τους ρυθμίζει αυτόματα την παραγωγή των απαραίτητων ένζυμων.

Για τους περισσότερους όμως οι λόγοι για τους οποίους ο οργανισμός δεν παράγει πλέον τα απαραίτητα ένζυμα εξακολουθούν να υφίστανται. Αυτό καθιστά απαραίτητη τη συνέχιση της χρήσης του προϊόντος Hair Elixir. Επίσης, όταν φτάσετε να μειώσετε τη συχνότητα χρήσης το κόστος θα είναι μειωμένο.

 

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

 • Ανακινήστε πολύ καλά πριν από κάθε χρήση. Το Hair Elixir είναι ένα διφασικό προϊόν και απαιτεί εκτεταμένη ανακίνηση για ομογενοποίηση.
  Μην μετακινείτε το προϊόν σε άλλο δοχείο.
 • Μην χρησιμοποιείτε ψεκαστήρα! Η δραστική ουσία δεν διεισδύει μέσω του ψεκαστήρα!
 • Μην χρησιμοποιείτε σαμπουάν βαθύ καθαρισμού κατά τη διάρκεια της θεραπείας, σαμπουάν πιτυρίδας, κατά της τριχόπτωση, μενθόλης ή κατά της δερματίτιδας.
  Αυτά τα είδη σαμπουάν είναι πολύ δραστικά και απομακρύνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά από τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και μειώνουν την δράση του Hair Elixir έως και κατά 80%.
 • Εναλλακτικά, προτείνουμε ουδέτερα σαμπουάν ή σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά ή για μωρά.
  Αφού εφαρμόσετε το προϊόν, πλύνετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χειρουργικά γάντια.

Κάτω από τα νύχια και επιδερμικά υπάρχει ενεργή κερατίνη, η οποία όταν έρχεται σε επαφή με το Hair Elixir, όπως και η τρίχα των μαλλιών, παράγει χρώμα.
Εφόσον δεν έχετε πλύνει καλά τα χέρια σας, μετά από μερικές ώρες θα παρατηρήσετε ότι τα νύχια σας αρχίζουν να μαυρίζουν.

 • Εάν φτάσατε ήδη σε αυτό το στάδιο, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε, απλά πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά, σε λίγες μέρες το χρώμα των νυχιών θα αποκατασταθεί.
  Κατά την εφαρμογή του προϊόντος, ειδικά στην αρχή έως ότου αποκτήσετε επιδεξιότητα, υπάρχει πιθανότητα το προϊόν να τρέξει στο μέτωπο ή στο λαιμό.

Βεβαιωθείτε ότι μετά την εφαρμογή της θεραπείας, έχετε πλύνει πολύ καλά με σαπούνι τα μέρη στα οποία έχει τρέξει η ουσία, διαφορετικά το χνούδι του δέρματος θα χρωματιστεί και θα παρατηρήσετε μαύρες κηλίδες μετά από μερικές ημέρες.
Εφόσον έχουν ήδη εμφανιστεί, θα εξαφανιστούν σε λίγες μέρες, εφόσον δεν βάλετε άλλο Hair Elixir σε αυτές τις περιοχές.
Εφόσον έχετε βαφή στα μαλλιά, αυτή μπορεί να επανενεργοποιηθεί από το άρωμα ή το αλκοόλ του Hair Elixir και να χρωματίσει το μαξιλάρι σας.

 • Συνιστούμε να προσπαθήσετε να εφαρμόζεται το Hair Elixir μόνο σε μαλλιά σε φυσική κατάσταση και να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι στεγνά πριν βάλετε το κεφάλι στο μαξιλάρι.

Είναι φυσιολογικό ώστε σε ορισμένες περιπτώσεις τα μαλλιά να ξαναποκτήσουν εξολοκλήρου το χρώμα τους, εκτός από τούφες (συνήθως στο μέτωπο ή τα φρύδια), που έχουν αρχίσει να ξαναποκτούν το χρώμα τους, όχι όμως τελείως.
Εφόσον αντιμετωπίσετε μια τέτοια κατάσταση, σημαίνει ότι οι τρίχες αυτές είναι αναιμικές και χρειάζονται περισσότερο χρόνο θεραπείας.

Τα μαλλιά ανακτούν σταδιακά το χρώμα τους. Οι άσπρες τρίχες γίνονται αρχικά ανοιχτές ξανθές, μετά σκούρες ξανθές και αν τα μαλλιά σας είναι καστανά ή σκούρα σατέν, υπάρχουν περιπτώσεις όπου το χρώμα των μαλλιών γίνεται αρχικά ένα ελαφρύ σατέν κεραμιδί, και μετά καταλήγουν στο φυσικό τους χρώμα.
Επομένως, είναι φυσιολογικό ώστε τα μαλλιά να έχουν διαφορετικό χρώμα τις πρώτες 3-4 εβδομάδες θεραπείας.

 

Προφυλάξεις

 • Μην μετακινείτε το προϊόν σε άλλο δοχείο.
 • Μην χρησιμοποιείτε ψεκαστήρα! Η δραστική ουσία δεν διεισδύει μέσω του ψεκαστήρα.
 • Μην χρησιμοποιείτε σαμπουάν βαθύ καθαρισμού κατά τη διάρκεια της θεραπείας, σαμπουάν πιτυρίδας, κατά της τριχόπτωση, μενθόλης ή κατά της δερματίτιδας.
 • Εφόσον έχετε βαφή στα μαλλιά, αυτή μπορεί να επανενεργοποιηθεί από το άρωμα ή το αλκοόλ του Hair Elixir και να χρωματίσει το μαξιλάρι σας.
 • Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μετά την εφαρμογή του προϊόντος έχετε πλύνει καλά όλες τις περιοχές που έρχονται σε επαφή με αυτό, καθώς είναι δυνατόν να χρωματίσετε το χνούδι της επιδερμίδας.
 • Μετά την εφαρμογή αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά ή περιμένετε τουλάχιστον 10 λεπτά πριν χρησιμοποιήσετε το σεσουάρ, στη χαμηλότερη ταχύτητα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία. Συμφωνώντας, αποδέχεστε τη χρήση των cookies βάσει της πολιτικής μας για τα cookie.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες από το πρόγραμμα περιήγησής σας, ειδικά με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Estas cookies son necesarias para el funcionamiento de la pagina web y para que no se puedan apagar nuestros sistemas.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup